دکتر همایون صادقی بازرگانی
رتبه علمی: استاد
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر همایون صادقی بازرگانی استاد اپیدمیولوژی دانشگاه ع پ تبریز، فارغ التحصیل دانشگاه کارولینسکای سوئد در رشته اپیدمیولوژی و مدلسازی آماری می باشند. از جمله فعالیت های دانشگاهی، ملی و بین المللی ایشان می توان به عضویت در شورای دانشگاه، عضویت در شورای پژوهشی دانشگاه و شورایعالی پژوهشکده سالمندی، همچنین عضویت در بورد ممتحنه بلایا و فوریتها، کمیته حوادث و محیط زیست مرکز ملی تحقیقات سلامت و مشاور کشوری سازمان بهداشت جهانی در حیطه اپیدمیولوژی مصدومیتها و ایمنی ترافیک و نیز عضویت در بورد جهانی جوامع ایمن اشاره کرد. مدیریت گروه آمار و اپیدمیولوژی، ریاست مرکز تحقیقات حوادث ترافیکی و ریاست کمیته فنی حوادث ترافیکی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور از سایر سوابق اجرایی ایشان است. علایق آموزشی وی متمرکز بر طراحی و تحلیل مطالعات بالینی، متدولوژی و سایکومتریکس، اپیدمیولوژی دیجیتال و همگرائی علوم و فناوریهای پیشرفته است. تروما و مدلسازی عوامل خطر به ویژه عوامل روانشناختی و نورولوژیک حوادث ترافیکی از علایق پژوهشی ایشان است. وی چندین بار به عنون پژوهشگر و استاد نمونه جشنواره های ملی انتخاب شده و مفتخر به دریافت تقدیرنامه از سه وزیر و یک معاون وزیر و رؤسای دانشگاه شده اند.
|
|
دکتر سعید دستگیری
رتبه علمی: استاد
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر سعید دستگیری دارای دکترای تخصصی اپیدمیولوژی و ژنتیک جمعیت می باشد. ایشان علاوه بر مسئولیت های آموزشی، در زمینه های مرتبط با ژنتیک جمعیت و اپیدمیولوژی دارای فعالیت های پژوهشی فراوانی در داخل کشور و در سطح بین المللی می باشند که تعدادی از آنها در قالب مقالات و گزارش های علمی منتشر گردیده است. دکتر دستگیری همچنین در نگارش فصل هایی از چند کتاب درسی دانشگاهی و یک کتاب بین المللی به زبان انگلیسی مشارکت داشته است. ایشان یکی از اعضای موسس و راهبری برنامه کوهورت آذر هستند. این برنامه اپیدمیولوژیک از سال 1392 تعداد 14933 نفر را در منطقه شمال غرب کشور برای ارزیابی بیماری های مزمن تحت بررسی دارد. آقای دکتر دستگیری موسس و مدیر برنامه ثبت و کنترل ناهنجاری های مادرزادی در شمال غرب کشور می باشند. این برنامه در سال 1399 منجر به دریافت مدال و جایزه سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای اقدامات و برنامه ها در کنترل و پیشگیری از ناهنجاری های مادرزادی در منطقه گردید.
|
|
عبدالرسول صفائیان
رتبه علمی: مربی
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
مهندس عبدالرسول صفائیان فارغ التحصیل آمارزیستی از دانشگاه تربیت مدرس تهران و عضو هیئت گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت می باشند. ریاست اداره پژوهش و سایت وکتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه، مسئول EDO، عضویت در مرکز تحقیقات قلب و عروق، معاونت تحقیقات دانشکده بهداشت و تغذیه، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و مدیریت گروه آمار و اپیدمیولوژی بخشی از سوابق اجرایی ایشان است. ایشان به عنوان مدرس دروس مختلف آمار در رشته های ختلف در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و PhD by research فعالیت داشته و همچنین در راهنمایی و مشاوره بیش از 150 عنوان پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد و طرح تحقیقاتی در رشته های مختلف مشارکت داشته اند.
|
|
دکتر اصغر محمدپور اصل
رتبه علمی: استاد
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر اصغر محمدپور اصل، فارغ التحصیل اولین دوره دکتری تخصصی اپیدمیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد اپیدمیولوژی دانشگاه ع پ تبریز می باشند. خدمت در دانشگاه علوم پزشکی قزوین به عنوان عضو هیات علمی، معاونت پژوهشی و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت و عضویت در کمیته اخلاق دانشگاه ع پ تبریز و عضویت در بورد اپیدمیولوژی در کارنامه اجرایی ایشان دیده می شود. وی دروس اصول و روشهای اپیدمیولولوژی، روش تحقیق، آمار زیستی، ارزیابی سلامت جامعه و پاتولوژی جغرافیایی را برای مقاطع مختلف تدریس نموده اند. ایشان در حیطه مراحل مصرف سیگار و رفتارهای خطر پذیر در نوجوانان و جوانان مطالعات متعددی انجام داده اند. مطالعه در حوزه شادکامی و استفاده از مدل های متغیر پنهان(Latent class analysis و Latent transition analysis) جزو علایق تحقیقاتی وی می باشد.
|
|
دکتر محمد اصغری جعفرآبادی
رتبه علمی: استاد
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر محمد اصغری جعفرآبادی مدرک کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی خود را در رشته آمار زیستی از دانشگاه تربیت مدرس تهران کسب نموده اند. مدیریت گروه آمار و اپیدمیولوژی و معاونت پژوهشی دانشکده بهداشت از سوابق اجرایی ایشان است. وی دروسی مانند طراحی و تجزیه و تحلیل آزمایشات، تجزیه و تحلیل آمار چند متغیره گسسته، آمار و احتمال، محاسبات آماری با کامپیوتر، نظریه مدلهای خطی و ماتریسها، آمار پزشکی، آمار زیستی را تدریس نموده اند. تجزیه و تحلیل داده های بقا، ضعف و خطرات رقابتی در تجزیه و تحلیل بقا، تجزیه و تحلیل داده های طولی، تجزیه و تحلیل داده های چند سطحی، مدل های خطی و ترکیبی تعمیم یافته، مدل سازی معادلات ساختاری جزو زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه ایشان است.
|
|
دکتر پروین سربخش
رتبه علمی: دانشیار
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر پروین سربخش مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته آمار زیستی را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پایان رسانده و در طول دوره دکتری، فرصت مطالعاتی 6 ماهه خود را در دانشگاه علوم پزشکی Leiden در کشور هلند سپری نموده اند. زمینه های تخصصی مورد علاقه ایشان شامل مدلسازی اثرات متقابل با استفاده از تکنیکهای یادگیری ماشینی مانند خوشهبندی و طبقهبندی است.
|
|
دکتر ندا گیلانی
رتبه علمی: دانشیار
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر ندا گیلانی دارای دکتری تخصصی آمار زیستی با رتبه یک کشوری از دانشگاه تربیت مدرس تهران و از سال 1395 عضو هیات علمی گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است. ایشان سابقه تدریس دروس تخصصی برای دانشجویان کارشناسی ارشد آمار زیستی و دروس آمار و روش تحقیق در رشته- مقاطع تحصیلی مختلف و تدریس کارگاههای متنوع در کارنامه آموزشی خود دارند. ایشان 3 کتاب را منتشر نموده اند و نیز تا کنون مجری و همکار بیش از دویست طرح پژوهشی - پایان نامه بین المللی و داخلی است که حاصل آن چاپ مقالات در مجلات معتبر داخلی و خارجی است. از علاقمندیهای پژوهشی ایشان میتوان به تحلیل دادههای بقا، مدلسازی داده های گسسته و معادلات ساختاری، تحلیل دادههای با ابعاد بالا والگوریتمهای یادگیری ماشین اشاره نمود.
|
|
دکتر سعید موسوی
رتبه علمی: استادیار
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر سعید موسوی فارغ التحصیل رشته آمارزیستی از دانشگاه علوم پزشکی همدان، از بهمن 1395 به عنوان عضو هیات علمی در گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت مشغول فعالیت می باشند. مشاوره طرح های پژوهشی و راهنمایی پایان نامه های علمی، عضویت در تیم مدلسازی بیماری کوید-19و عضویت در هیات تحریه مجله تصویر سلامت از سوابق کاری ایشان است. فعالیت های و علاقه مندی های پژوهشی ایشان در زمینه تحلیل داده های بقا، سری های زمانی، مدلسازی سیستم های پویا و بکارگیری روش های یادگیری ماشین در تحلیل داه های بقا و سری زمانی می باشد.
|
|
دکتر توحید جعفری کوشکی
رتبه علمی: دانشیار
رزومه فارسی- رزومه انگلیسی- علم سنجی- صفحه شخصی
دکتر توحید جعفری کشکی اولین فارغ التحصیل دکتری تخصصی (PhD) در رشته آمارزیستی از دانشگاه ع پ اصفهان بوده و از سال 1396 عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه ع پ تبریز می باشد. وی دارای تجربه تدریس برای دانشجویان در رشته - مقاطع مختلف تحصیلی و مشارکت در طرح های پژوهشی دانشگاه ع پ اصفهان و تبریز بوده که حاصل آن چاپ چندین مقاله پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و خارجی است. این مقالات در زمینه های مختلف داده های پزشکی با رویکرد تحلیل های پیشرفته آماری همچون تحلیل داده های بقا، تحلیل فضایی-زمانی و نقشه بندی بیماری ها، یادگیری ماشین، متاآنالیز و داده های چندسطحی است. همچنین تحلیل داده های طولی و همبسته، محیطی، بُعدبالا و مباحث علم داده، بیوانفورماتیک و استنباط بیزی (Bayesian inference) از زمینه های علاقمندی پژوهشی ایشان است.
|
|
دکتر حسین اکبری
رتبه علمی: استادیار
دکتر حسین اکبری دانش آموخته رشته اپیدمیولوژی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و حدود 10 سال سابقه فعالیت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و معاونت بهداشت ستاد وزارت بهداشت در زمینه های مراقبت های بهداشتی بین المللی، امنیت سلامت، تیم های پاسخ سریع بهداشتی و بیماری های نوپدید و بازپدید دارند. ایشان از سال 1399 بعنوان استادیار گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه ع پ تبریز فعالیت می نمایند. مسئولیت دفتر توسعه آموزش (EDO) دانشکده ، مسئولیت بازنگری برنامه راهبردی دانشکده، مسئولیت اجرای ژورنال کلاب گروه و ویراستاری اجرایی مجله Health Promotion Perspectives جزو سوابق کاری ایشان است. اپیدمیولوژی بیماریهای واگیر، بررسی و ارزیابی نظام های مراقبت بهداشتی و برآورد های غیر مستقیم اندازه جمعیت از جمله علاقه مندی های پژوهشی ایشان می باشد.
|
|
دکتر عارفه جعفرزاده
رتبه علمی: استادیار
دکتر عارفه جعفرزاده فارغ التحصیل مقطع دکتری آمارزیستی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و از سال 1400 عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشند. وی دارای تجربه تدریس در رشته - مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه های علوم پزشکی همدان، ارومیه، تهران و تبریز بوده و به عنوان محقق در مراکز تحقیقاتی "عوامل اجتماعی موثر بر سلامت" و "نفرولوژی و پیوند کلیه" ع پ ارومیه و مرکز تحقیقاتی "تجویز و مصرف منطقی دارو" ع پ تهران فعالیت داشته است که حاصل آن چاپ مقالات در زمینه های مختلف داده های پزشکی با روش هایی همچون تحلیل داده های بقا، تحلیل روند و سریهای زمانی، فرآیندهای تصادفی و یادگیری ماشین است. همچنین تحلیل داده های بقای چندمتغیره، آنالیز دادههای با بُعد زیاد و حجم نمونه کم (HDDA)، نیز از زمینه های علاقمندی پژوهشی ایشان است.
|
|
|
|
|
|