دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

دانشکده بهداشتFaculty of Health

تاریخ : دوشنبه 14 تير 1395

برگزاری جلسه

برگزاری جلسه تشریحی بسته های تحوا و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با حضور دکتر حنایی در دانشکده بهداشت

جلسه تشریح بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با هدف عملیاتی نمودن این بسته و استفاده از پتانسیل کلیه اعضای هیأت علمی دانشکده بهداشت در مورخ 13/4/95 با حضور قائم مقام محترم معاون آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر حنایی برگزار گردید. در این جلسه محتوی، اهمیت و نحوه اجرای بسته های یازده گانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برای اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت توسط آقای دکتر حنایی تشریح گردید و به سوالات مطرح شده در این خصوص پاسخ داده شد. ایشان تاکید داشتند که عملیاتی نمودن این بسته ها از نظر کسب امتیاز و تخصیص بودجه برای دانشگاه اهمیت فراوانی دارد.

ریاست دانشکده بهداشت جناب آقای دکتر حمید اله وردی پور نیز بر لزوم اجرای این بسته ها با همکاری کلیه مدیران گروه و اعضای هیأت علمی تاکید نموده و اظهار داشتند که لازم است از تک تک همکاران هیأت علمی در اجرای بسته های یازده گانه استفاده گردد.

• در دوشنبه 14 تير 1395
  • ساعت 13