دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

دانشکده بهداشتFaculty of Health

تاریخ : پنجشنبه 19 مهر 1397

مراسم معارفه از دانشجویان جدیدالورود – سال 97

مراسم استقبال و معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده بهداشت در تاریخ 97/7/18 راس ساعت 13 ظهر با حضور هیأت رئیسه دانشکده و نمایندگان نهاد رهبری، اداره مشاوره دانشگاه در محل آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.
دکتر شقاقی معاون آموزشی دانشکده ضمن خوش آمدگویی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان جهت پیمودن پله های ترقی در سنگر علم و دانش به تشریع دروس و واحدهای درسی و گروههای آموزشی دانشکده پرداخت.
حاج آقا یزدانی نماینده نهاد رهبری دانشگاه در ادامه به معرفی برنامه های فرهنگی نهاد رهبری برای دانشجویان در سطح دانشکده ها ،خوابگاهها اشاره نموده و از توزیع بسته های فرهنگی (هدیه معنوی) خبر دادند و همچنین اشاره نمودند که کاری فرهنگی است که جوانان ما را انقلابی بار بیاورد.
در ادامه مراسم دکتر سعید موسوی مسئول منتورینگ دانشکده ضمن معرفی واحد منتورینگ دانشکده که مسئول انتقال تجربیات خود به دیگران می باشند از افزایش اعضای این واحد به تعداد 8 عضو اشاره کردند.
در آخر نیز مسئول اداره مشاوره دانشکده خانم ظفرمند به معرفی اداره مشاوره پرداخته و هدف از مشاوره را بهداشت روانی و رشد شناختی جامعه دانسته و راهنمایی دانشجویان در شناخت توانمندی های خود در مواجهه با مشکلات تحصیلی و زندگی خوابگاهی اعلام نمودند.
 روابط عمومی دانشکده

• در پنجشنبه 19 مهر 1397