تاریخ : يکشنبه 28 بهمن 1397
کد 442

گزارش نشست هم اندیشی تعامل عملی دانشگاه و صنایع کوچک تبریز

گزارش نشست هم اندیشی تعامل عملی دانشگاه و صنایع کوچک تبریز در راستای ترویج ارگونومی کاربردی
 گزارش نشست هم اندیشی تعامل عملی دانشگاه و صنایع کوچک تبریز در راستای ترویج ارگونومی کاربردی
در ادامه نشست هم اندیشی تعامل دانشگاه و صنعت در دانشکده بهداشت در دی ماه امسال، نشست دیگری از طرف هیئت مدیره اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک، در سالن کنفرانس اتاق اصناف شهرستان تبریز در تاریخ 14 بهمن ماه 1397 با مشارکت گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و سایر اتحادیه ها و مسئولین اتاق اصناف و نیز تعدادی از تولیدکنندگان برگزار گردید. این نشست نیز همانند دو نشست قبلی (در دی ماه 95 و 97) در ارتباط با جمع بندی نتایج طرح "اجرای اصول کاربردی ارگونومی در قالب اجرای واحد عملی درس مهندسی فاکتورهای انسانی (2) در صنایع  کوچک تبریز" و چگونگی ادامه ترویج وکاربردی کردن علم ارگونومی در صنایع کوچک برگزار شد.
در ابتدای این نشست، آقای مهندس بقایی وند، رئیس اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک بر لزوم تعامل صنعت و دانشگاه تاکید کرده و از حمایت های مسئولین دانشکده بهداشت، گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و همچنین زحمات سرپرست علمی طرح آقای دکتر فرامرز هلالی، محقق دانشگاه لولئا سوئد در طی سه سال اخیر و سایر مسئولین اتاق اصناف تقدیر و تشکر کردند و از تولیدکنندگان صنایع کوچک به عنوان سربازان گمنام عرصه اقتصادی کشور قدردانی کردند. ایشان ابراز امیدواری کردند قدم های مثبت بیشتری در این راستا با کمک دانشگاه، اتاق اصناف و سایر سازمانها و ارگانهای مربوطه برداشته شود.
در ادامه آقای دکتر رسول زاده، مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای ضمن قدردانی از زحمات اتاق اصناف و اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک، بر اهمیت صنایع کوچک در کشور اشاره نموده و بر نیازمندی تبادل و اشتراک گذاری دانش و تجربه بین دانشگاه و صنعت تاکید کرده و طرح های انجام شده در سه سال اخیر با رویکرد یادگیری مبتنی بر عمل و با حمایت علمی دکتر هلالی را به عنوان نمونه ای از راههای تعاملی بین دو مجموعه، در جهت غنی سازی علمی و عملی دانشگاه و همچنین بهبود بهره وری و کیفیت تولید در صنایع کوچک مطرح کردند.
سپس آقای مهندس نصرت عبداله پور مدیر اجرایی طرح تعامل دانشگاه و صنایع کوچک و مدرس واحد عملی درس مهندسی فاکتورهای انسانی (2) و ارتقای آن با سبک سوم معلمی، با ارائه فرآیند اجرایی طرح انجام شده در صنایع کوچک برای اولین بار در کشور و در شهرستان تبریز به عنوان شهر اولین ها، بر کاربردی کردن علم ارگونومی با مشارکت و همکاری کلیه ذینفعان اصلی صنایع کوچک تاکید کرده و دستاوردها و پیامد های مورد انتظار این طرح ها برای دانشگاه و صنایع کوچک را مطرح کردند.
همچنین در این جلسه مسئولین اتحادیه ها و کارفرمایان شرکت کننده در طرح، ضمن استقبال از اینگونه طرح ها در راستای تعامل عملی دانشگاه با صنعت، مسائل و دغدغه های تولیدی، اقتصادی و سایر حوزه ها را بیان کردند و ابراز امیدواری کردند که چنین طرح هایی بصورت مداوم و نه مقطعی تداوم داشته باشد.
در انتهای برنامه از طرف دانشکده بهداشت لوح های تقدیری جهت قدرانی از زحمات و همکاری های کارفرمایان شرکت کننده در طرح اهدا گردید. ضمنا در این نشست، پیشنهاد تشکیل کمیته راهبری در راستای کاربردی کردن اصول ایمنی، بهداشت و ارگونومی و ترویج آن متشکل از رئیس و اعضای هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک، مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده بهداشت، دکتر فرامرز هلالی و مهندس نصرت عبداله پور مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.
برای اطلاع از جزئیات نشست های قبلی می توانید به لینک های زیر مراجعه نمائید:

شرکت کنندگان:
  • مدیریت و اساتید گروه مهندسی بهداشت حرفه ای
  • تعدادی از اعضای کارگروه پژوهشی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای (نصرت عبداله پور، میثم مرتضوی، فریبا ریحان و نفیسه نصیرزاده)
  • دانشجویان رشته مهندسی بهداشت حرفه ای ورودی 95
  • مسئولین و روسای اتحادیه های تولید کنندگان پوشاک و خیاطان (آقای مهندس رحیم بقائی وند)، رئیس اتحادیه فلزکاران (آقای آقازاده)، رئیس اتحادیه آلومینیوم کاران (آقای جعفر اسدی فرد )، نماینده اتحادیه کیف و چرم، رئیس اتحادیه پیراهن دوزان ( مهران دوستدار اقدم)، مسئول آموزش اتاق اصناف آقای مهندس محمد زارع
  • اعضای هیئت مدیره اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک: آقای نادر مهدوی، آقای احد احمدی شکسته، آقای علی صحرایی و  آقای محمد غفاری آذر
  •  چهار نفر از کارفرمایان صنایع کوچک شرکت کننده در طرح مربوطه (آقای حامد رحیمی، آقای علی اکبری، آقای مختار مداح و سرکار خانم احمدی از تولیدکنندگان پوشاک، آقای صفرپور از سایت فلزکاران تبریز)