تاریخچه
کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه در تیر ماه ۱۳۷۲ افتتاح گردید. در ابتدای تاسیس مجموعه این کتابخانه بیشتر شامل کتابهای انتقالی از دانشکده های پیراپزشکی، توانبخشی، داروسازی و همچنین مرکز آموزش بهداشت سابق بوده و پس از آن با هماهنگی ها و تلاشهای مستمر و ارتباطات موثر با اعضای هیئت علمی و دانشجویان در جهت هر چه غنی تر ساختن مجموعه کتابخانه اقدامات موثری صورت گرفت. با حمایت گسترده مسئولین تحولات اساسی در پربار ساختن مجموعه بویژه در بخش کتابهای لاتین به وجود آمد. پس از چند نوبت جابجائی و اسکان موقت دانشکده، سرانجام با تاسیس ساختمان جدید دانشکده بهداشت و تغذیه، از بابت تخصیص فضای لازم برای مخزن و سالن مطالعه توجهات ویژه ای شد به طوری که کتابخانه ای که در بدو تاسیس شامل تنها یک اطاق بود و تمام مخزن و بخش امانت و بخش مطالعه آن در همان یک اطاق قرار داشت، در حال حاضر دارای بخشهای مجزایی است و فضای مناسبی برای هر یک از این بخشها در نظر گرفته شده است. در سال 1391 بنابر سیاستهای وزارت بهداشت در راستای توسعه کمی و کیفی آموزش و تخصصی تر شدن دانشکده ها، دانشکده بهداشت و تغذیه به دو دانشکده بهداشت و تغذیه و علوم غذایی تفکیک شد و گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از گروه های آموزشی دانشکده سابق به دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی منتقل گردید.
شماره استاندارد بین المللی کتابخانه
IR-200060006
سیستم استفاده در رده بندی کتابخانه
کتابخانه دارای سیستم اداره ی قفسه باز بوده و دانشجویان قادر به استفاده و انتخاب منابع مورد نظر خود می باشند.
نرم افزار مورد استفاده در کتابخانه برای انجام امورات مربوط به کتابخانه نرم افزار تحت وب آذرسا می باشد.
سیستم رده بندی کتابخانه به صورت تلفیقی از رده بندیهای NLM و LC می باشد.